Goals en highlights van Manchester City – Borussia Dortmund gespeeld in de Champions League op 06/04/2021. Bekijk alle doelpunten en andere hoogtepunten in de samenvatting van deze kwartfinale. ⇨ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video’s ⇨

De UEFA Champions League is het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa. Het toernooi wordt georganiseerd door de Europese voetbalbond UEFA.

Kan Bayern München de Champions League dit jaar gaan prolongeren? Hoe vergaat het Frenkie en Koeman met Barcelona dit jaar in de Champions League na de enorme zeperd tegen Bayern? Hoe ver kan Chelsea komen met o.a. de aankopen Ziyech, Werner en Thiago Silva? En hoe ver gaat Ajax het dit keer schoppen?

Kortom, de Champions League is dit seizoen spannender dan ooit! Volg het ook dit jaar weer allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇨

Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇨ Twitter |
⇨ Facebook |
⇨ Instagram |

#ManchesterCity #BorussiaDortmund #ChampionsLeague #Uefa #ZiggoSport

comprar camisetas futbol spain y selecciones nacionales y todos los clubs para hombre,mujer y niños,Camisetas de fútbol en camisetasfutboleses.com. Bienvenido a la página de inicio del camiseta retro futbol, la camiseta del retro futbol aquí tiene el precio más barato y la mejor calidad tailandia

46 pensamientos sobre “EEN SENSATIONELE SLOTFASE! ⌛🔥 | Man City vs Dortmund | Champions League 2020/21 | Samenvatting

  1. Ik ben voor Dortmund. En natuurlijk worden we weer op zo'n manier geneukt door de scheids. Als hij 3 seconden later had gefloten, had hij naar de VAR kunnen gaan en had gezien dat het gewoon een goal is… hier moet iets tegen gedaan worden!!!

  2. De goal de Sierd maakte was een goal omdat hij de bal af pakt van de keeper, waardoor de keeper de bal mist en tegen Sierd trapt pijn heeft en daardoor dacht de scheidsrechter dat het een overtreding was en de goal onterecht werd afgekeurd en geen gelijk spel werd

  3. Heerlijk al die reacties over City koopclub. Voor die azijnzeikers, hoeveel clubs zijn er wel niet die veel kopen en in de UK al ruimschoots mee bezig waren voordat City deed. Dan nog wat van die Spaanse clubs die al jarenlang dik schulden hebben, maar dan gewoon door mogen blijven spelen, waar wij in NL allang failliet waren verklaard. Je moet blijkbaar wat te zeiken hebben. Nee hoor, ga sinds 2nd division al naar Man City kijken, genoeg gezien en meegemaakt, dus die jaloezie doet mij alleen maar beter. En die afgekeurde goal van Dormund was onterecht. Op naar de terugmatch. MCFC ok

  4. Het wordt met de dag een groter toneelspel. Wat een gejank man om te janken echt. speel toch gewoon lekker door man.. doen kleine kindjes ook op de grond liggen janken als je niet kan winnen haha

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *